Scholen en kinderopvang

Wil jouw school, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gastoudergezin bijdragen aan een inclusieve, diverse en tolerante wereld? Dat kan met de poppen van Homeland dolls. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd leren om tolerant te zijn richting diversiteit. Al die verschillen maken de wereld juist zoveel mooier. 

Onze poppen zijn uitermate geschikt voor scholen en kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gastoudergezin, doordat ze stevig in elkaar zijn gezet en daardoor kan er vaak mee worden gespeeld. Daarnaast zijn onze poppen anatomisch correct, waardoor ze ook geschikt zijn om lichaamsdelen mee te leren benoemen en het verschil tussen jongetjes en meisjes te leren.  Wij hebben poppen met diverse huidskleuren, maar ook poppen met het Syndroom van Down of een gehoorapparaat. Met onze accessoires kan je ervoor zorgen dat de poppen nog meer diversiteitskenmerken bezitten. Zo hebben wij onder andere brillen voor de peuterpoppen. 

Bij Homeland dolls verkopen wij vier verschillende soorten poppen. Zo hebben wij babypoppen in 32 en 40 centimeter. Deze poppen hebben een Aziatische, Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse of een Europese look. De poppen hebben geen haar, gaan veel speelbeurten mee en zijn gemaakt van  100% ftalaat vrij vinyl. Onze peuterpoppen zijn 38 centimeter. De peuterpop heeft wel haar in allerlei verschillende stijlen en kleuren. Wij hebben peuterpoppen met verschillende roots, maar ook met het Syndroom van Down. Ook deze poppen zijn gemaakt van 100% ftalaat vrij vinyl en doordat de haartjes stevig op het hoofd zijn vastgestikt zijn ook deze poppen val- en stootbestendig. Zowel de baby- als de peuterpoppen zijn waterdicht, waardoor ze ook tegen een schoonmaakbeurt kunnen. 

Wij verkopen ook poppen met een zacht lijfje. Het lichaam van deze pop is gemaakt van katoen in verschillende leuke patronen en kleuren en daardoor zijn ze prettig om mee te knuffelen. Onze poppen met zacht lijfje zijn genderneutraal en hebben verschillende roots. Het hoofdje, de benen en de armen van de pop zijn gemaakt van 100% ftalaat vrij vinyl. 

Met onze poppenkleertjes en/of de speelsets wordt het helemaal een feest om met de poppen te spelen. We hebben zowel jongens, meisjes als genderneutrale poppenkleren. We hebben een verzorgings-, kappers, eet en dokterset en deze zijn allemaal gemaakt van hout, waardoor ze stevig zijn en eenvoudig kunnen worden afgenomen. Daarmee hebben de kinderen uren speelplezier.  

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan tolerantie, acceptatie en inclusie. Daarom bieden wij scholen en kinderopvanglocaties een speciale aanbieding. Bij een besteding van €500 of meer bieden wij 10% korting aan. Zo hopen we dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om met onze poppen te mogen spelen. 

Onze poppen zonder oordeel kun je ook bestellen op factuurbasis. Daarnaast bieden wij gratis verzending aan naar één locatie. Voor €4.95 per afleveradres verzenden wij ook naar verschillende locaties. Wil je meer weten of een bestelling plaatsen? Dat kan door te mailen naar info@homelanddolls.nl.