Bestellen, bezorgen en retourneren

Bestellen

Alle bestellingen gaan via de webwinkel aangezien, omdat alles is gekoppeld aan ons systeem. Wanneer je besteld voor 16:00 wordt het pakket dezelfde dag verzonden met PostNL.

Betalen

Alle prijzen zijn in euro inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Je kunt betalen met Ideal, bankcontact, creditcard en Paypal. Betalingen worden afgehandeld door serviceprovider Mollie.

Bezorgen

Alle bestellingen op werkdagen voor 16:00 worden dezelfde dag verwerkt en verzonden.

PostNL levert vaak de volgende dag (niet op zondag en brievenbuspakketjes ook niet op maandag) en voor België geldt met geluk de volgende dag (niet op zaterdag en zondag), maar houd rekening met een dag of 2-3.

PostNL
Wij zijn afhankelijk van PostNL, dus als zij een storing hebben, vanwege slecht weer niet kunnen rijden of het heel druk hebben dan kan het gebeuren dat de bezorging langer duurt.

Track & Trace
Met de Track en Trace code kun je zien waar je pakket is, hier kan je meestal ook aangeven op welke tijd je het pakket wilt ontvangen.

Verzenden

Afhankelijk van het artikel wordt je bestelling verzonden in een brievenbusdoos of pakketdoos.

Nederland: € 4,95 verzendkosten, vanaf €60,- verzenden wij gratis.
België: € 6,95 verzendkosten.
Duitsland, Frankrijk & Zweden: €15,- verzendkosten

België: Graag je volledige naam invullen en als het om een bedrijfspand gaat ook de bedrijfsnaam.

Retourneren

Tijdens de termijn van 14 dagen moet je, om recht op je herroepingrecht te houden, zorgvuldig omgaan met het product en de eventuele verpakking. Je mag het product gedurende deze periode slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking en staat, aan ons retourneren. Wij nemen alleen artikelen retour die voldoen aan de voorwaarden (ze moeten dus weer verkoopbaar zijn). Als je retour hier niet aan voldoet, is het zonde deze terug te sturen, wij nemen deze dan namelijk niet aan. Onze volledige verplichting naar je toe in geval van retournering kun je ook nalezen in onze algemene voorwaarden. 

Bij het retourneren van een volledige bestelling, betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug, inclusief eventuele door jou betaalde (standaard) verzendkosten voor je bestelling, binnen 14 dagen nadat we bericht hebben gekregen dat je dit product wilt retourneren. We brengen je geen kosten in rekening voor het retourneren, maar je kosten voor het terugsturen vergoeden wij niet. Ongefrankeerde post wordt door ons niet in ontvangst genomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en bij verdwijning van een retour in de post kunnen wij ook niet verantwoordelijk worden gesteld. Wij adviseren je daarom retouren altijd zo zorgvuldig mogelijk te versturen.