Over ons


Voorheen hadden wij een speelgoedwinkel in De Bilt, genaamd Prik met een rietje. Na jaren van plezier en hard werken besloten we om de fysieke winkel te sluiten en online door te gaan met de Multiculturele poppen. We hadden in al die jaren opgemerkt dat er een enorme behoefte is in Nederland voor Multiculturele poppen en we verkochten al lange tijd de Miniland poppen met groot succes.

Bovendien  vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een tolerante en multiculturele samenleving en dit is ons piepkleine steentje. Door peuters en kleuters te laten spelen met poppen die een andere huidskleur hebben dan zijzelf vergroot je hun begrip, tolenrantie en liefde voor andere culturen.
En anderzijds vinden kinderen ook herkenning en houvast in een pop die dezelfde huidskleur heeft als zijzelf als zij in een omgeving zijn waar die kleur niet de norm is. Wij streven dan ook naar kleurrijke poppenhoeken op alle scholen en kinderdagverblijven.
Dit was voor ons reden genoeg om het roer om te gooien en al onze pijlen in te zetten op de poppen.

De poppen van Miniland hebben bewezen van een zeer degelijke kwaliteit te zijn en hebben ons in al die jaren niet teleurgesteld. Mocht je na de site doorgenomen te hebben nog met vragen zitten, bel of mail me dan want daar zijn we voor!

Sinds de Black Life Matters beweging merken wij een grotere interesse in onze site, ook krijgen we af en toe opmerkingen omdat mensen zich op een verkeerde manier aangesproken voelen door teksten op onze site door een bepaalde woordkeuze. Het is nooit onze bedoeling om wie dan ook op een verkeerde manier aan te spreken dus mocht je iets opvallen dan horen wij het graag en zullen wij het in overweging nemen.

Veel plezier op de webshop!

© 2011 - 2021 Homeland Dolls, multiculturele poppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel