MENU

Homeland Dolls

Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jorinde Brandligt, ik ben de  initiatiefnemer van Homeland Dolls.
Voorheen hadden wij een speelgoedwinkel in De Bilt, genaamd Prik met een rietje. Na jaren van plezier en hard werken besloten we om de fysieke winkel te sluiten en online door te gaan met de Multiculturele poppen. We hadden in al die jaren opgemerkt dat er een enorme behoefte is in Nederland voor Multiculturele poppen en we verkochten al lange tijd de Miniland poppen met groot succes.

We hebben onze site Homeland Dolls genoemd omdat we veel adoptiekindjes onder onze klanten hadden die een pop zochten met de kenmerken van het kindje, vandaar dus Homeland.


Poppen van Miniland

Dit was voor ons reden genoeg om het roer om te gooien en al onze pijlen in te zetten op de poppen. We hebben de collectie sindsdien nog verder uitgebreidt en zullen dat als het mogelijk is in de toekomst blijven doen. De poppen van Miniland hebben bewezen van een zeer degelijke kwaliteit te zijn en bovendien  vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een tolerante en multiculturele samenleving en dit is ons piepkleine steentje.

Veel plezier op de webshop!

© 2011 - 2019 Homeland dolls multiculturele poppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel