Retourneren

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 30 werkdagen aan ´Homelanddolls´ te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  1. De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail te worden aangemeld. Deze aanmelding dient binnen 15 dagen na de aankoop aangemeld te worden.
  2. De ontvanger heeft 15 dagen bedenktijd plus 15 dagen om het product terug te sturen.  De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
  3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. De verzendkosten van het terugsturen zijn voor de klant zelf.
  4. Indien u kiest voor een verzendmethode waar kosten aan verbonden zijn dan worden deze kosten niet gerestitueerd.
  5. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door ´Homelanddolls´ niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
  6. Retourzendingen woden binnen 14 dagen aan de klant overgemaakt, indien het product ontvangen is door Homeland dolls.
  7. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal ´Homeland dolls´ zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt ´Homeland dolls´ de gemaakte frankeerkosten volledig.

  8.In de praktijk komen we er altijd uit, problemen zijn er om opgelost te
    worden.    

 

Naam Homeland dolls
T.a.v.     Klantenservice/retourneren
Post adres    Burg. De Withstraat 28
Plaats     3732 EL De Bilt
© 2011 - 2021 Homeland Dolls, multiculturele poppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel