De multiculturele poppen van Miniland

 

Onze multiculturele poppen zijn van het Spaanse merk Miniland, zij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van schoolmateriaal en dat is terug te vinden in de kwaliteit van de poppen, ze kunnen tegen een stootje. Het zijn mooie poppen van een goed en stevig materiaal. Het gebruikte vinyl voelt zacht aan en is 100% phtalate-vrij. Sommige poppen hebben kort haar en anderen lang haar, de haartjes zitten stevig vastgestikt. De gezichtjes van deze multiculturele, getinte en donkere poppen zijn fijn, levensecht en ze hebben een lieve gezichtsuitdrukking. Alle poppen hebben een zachte vanillegeur.
De poppen worden in Spanje gefabriceerd, er is dus geen sprake van kinderarbeid of onmenselijke werkomstandigheden. De gebruikte materialen voldoen aan de Europese wetgeving zonder dat er mee gesjoemeld wordt en Miniland gebruikt zo min mogelijk plastic voor de verpakking. Dat, mede de lange levensduur van de  poppen maakt dat het een uiterst duurzaam product is.

Dus wil je een mooie/eerlijke pop kopen? Zoek niet verder.


Donkere, bruine, getinte en witte poppen

Er zijn poppen van verschillende nationaliteiten, zo zijn er Aziatische poppen, Afrikaanse / Surinaamse poppen (negroïde poppen), Latino poppen en Europese poppen (witte poppen).

We hebben poppen in verschillende maten, de poppen met haar zijn 38 cm. De poppen met een zacht lijfje zijn 40 cm. De babypoppen zijn 32 cm. en sommigen hebben we ook in 40 cm, dat zijn de new-born babypoppen,deze zijn iets realistischer dan de kleine babypoppen. De poppen met een hard lijfje kunnen in bad.


Poppenkleertjes

Voor alle multiculturele poppen hebben we geschikte kleding, kijkt u daarvoor bij de ‘poppenkleertjes’ en let u alstublieft op de maat van de pop en die van de kleding!


Degelijke kwaliteit

We hebben zowel jongetjes als meisjes in onze collectie en ze zijn anatomisch correct. Geen van onze poppen hebben slaapoogjes, ze kunnen dus ook niet stuk en er komen geen onveilige onderdeeltjes van af. Ze maken geen geluid en bevatten geen batterijen, ze doen dus alleen wat het kind wil dat ze doen en bevoorderen hiedoor de creatieviteit van kind. Hierdoor zijn ze ook bijzonder geschikt voor de poppenhoek in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen en andere instellingen. Maar natuurlijk ook voor kinderen thuis en adoptie kinderen, die zichzelf in de pop zullen herkennen.

We verzenden ook naar Belgie en Duitsland.

Homeland Dolls

Homeland Dolls is voortgekomen uit Prik mek met een rietje, een klein speelgoedwinkeltje in De Bilt. Hier verkochten wij de Miniland poppen al ruim 10 jaar. Prik met een rietje is er niet meer maar de poppen bleven ;-)
Op de pagina 'over ons' is meer te lezen over wie wij zijn en wat we doen.

 

Recensie van het platvorm Wij-spelen.nl, zij beoordelen (speel)materiaal voor onderwijs instellingen: http://wij-spelen.nl/multiculturele-pop.php

Meer informatie over Miniland

 

 

 

 

 

https://youtu.be/aVvBuUJV7Wc

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Homeland Dolls, multiculturele poppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel