MENU

 

 

De multiculturele poppen van Miniland

 

 

Onze multiculturele poppen zijn van het Spaanse merk Miniland. Het zijn mooie poppen van een goede, stevige kwaliteit. Het gebruikte vinyl voelt zacht aan en is 100% phtalate-vrij. De haartjes zitten stevig vastgestikt. De gezichtjes van deze multiculturele, getinte en donkere poppen zijn fijn, levensecht en ze hebben een lieve gezichtsuitdrukking. Alle poppen hebben een zachte vanillegeur.
De poppen worden in Spanje gefabriceerd, er is dus geen sprake van kinderarbeid of onmenselijke werkomstandigheden. Ook de gebruikte materialen voldoen aan de Europese wetgeving zonder dat er gesjoemeld wordt.

Er zijn poppen van verschillende nationaliteiten, zo zijn er Aziatische poppen, Afrikaanse poppen, Zuid-Amerikaanse poppen (negroïde poppen) en Europese poppen (blanke poppen).

We hebben poppen in verschillende maten, de poppen met haar zijn 38 cm. De poppen met een zacht lijfje zijn 40 cm. De babypoppen zijn 32 cm. en sommigen hebben we ook in 40 cm, dat zijn de new-born babypoppen,deze zijn iets realistischer dan de kleine babypoppen. De poppen met een hard lijfje kunnen in bad.

Voor alle multiculturele poppen hebben we geschikte kleertjes, kijkt u daarvoor bij de ‘poppenkleertjes’ en let u alstublieft op de maat van de pop en die van de kleertjes!

We hebben zowel jongetjes als meisjes in onze collectie!

 

 

The multicultural dolls from Miniland

 

Our multicultural dolls are from the Spanish trademark Miniland.
The dolls are made in Spain and so there is no childwork or unfair working circumstances involved.
The used vinyls are 100% Phtalates-free and they feel soft and natural. The faces of these multicultural dolls are fine and real and they have a friendly expression. All dolls have a soft vanille odor.

We have dolls from different nationalities, African dolls, Asian dolls, South-American dolls and European dolls.
We also have different sizes, the dolls with hair are 38 cm, the dolls with a soft body are 40 cm. And the babydolls we have in both 32 and 40 cm. The dolls with the firm body can go in bath.

For all the dolls we have fitting clothing, please check the page: ‘poppenkleertjes’ and be sure that you take the right size!

We both have boys and girls in our collection ;-)

Have a lot of fun watching them!

 

 

 

© 2011 - 2018 Homeland dolls multiculturele poppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel